Türkiye Eğitim Vakfı Bursu Duyurusu!..

Türkiye Eğitim Vakfı Bursuyla İlgili Detaylı Bilgiye Ulaşmak Bakınız!..

Başvurular 1-30 Eylül 2016 tarihine kadar http://www.tev.org.tr/burslarimiz web sayfasından başvuru formu doldurulması  ve teslim edilmesi gerekmektedir.

Detaylı bilgiler www.tev.org.tr adresinde inceleyiniz!..

Önemli Duyuru!..

• Mülakat tarihleri Vakıf tarafından öğrencilere e-posta ve sms ile duyurulacaktır.
  • TEV Burs Başvuru Formu’na eklenecek belgelerden herhangi birinin eksik olması,
  • TEV Burs Başvuru Formu’nun Taahhüt ve Vicdani Yükümlülük Bölümündeki imzaların eksik olması
durumunda yapılan başvuru geçersiz sayılacak ve kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Seçimler öğretim kurumları tarafından oluşturulacak burs komisyonları tarafından yapılacaktır.
  • Halen bir başka kurumdan burs alanlar TEV bursuna başvuramaz.
  • Kredi Yurtlar Kurumundan burs alanlar TEV bursuna başvuru yapamaz. Kredi ve Yurtlar Kurumundan Öğrenim Kredisialınmasının sakıncası yoktur.
  • Herhangi bir kurumdan burs almayanlar, başvuru döneminde birden fazla kuruma başvuruda bulunabilirler.
  • TEV bursu almaya hak kazanıldığı takdirde, sistemde kayıtlı olan e-posta adresine, gönderilen e-posta’ya onay verdikten sonra bir başka burs/burslar çıkması durumunda derhal diğer burs/burslar iptal ettirilmelidir.
  • Burs kazanan öğrencilere banka hesabı Vakfımız tarafından açılacak ve bildirilecektir. Öğrencilerin önceden hesap açtırmalarına gerek bulunmamaktadır.
  • Öğrencilerin TEV bursuna müracaat ederken üniversitelerinin kendi burs başvuru sürecini de yakından takip etmeleri ve gerekli prosedürü yerine getirmeleri gerekmektedir. (Bazı üniversitelerde TEV bursuna müracaat edilebilmesi için üniversitenin kendi bursuna da müracaat edilmesi gerekmektedir.)
  • Online Burs Başvurusu hakkındaki sorularınız için 444 0 838 nolu telefondan ulaşabilir veya tev_egitim@tev.org.tr e-posta adresine e-posta gönderebilirsiniz.
  • Burslarla ilgili sorularınız için hafta içi 09:00 – 17:30 saatleri arasında arayabilirsiniz.

Samsung Elektronics Türkiye ve Türk Eğitim Vakfı bursu BAKINIZ!..

TEV_logo_1240