Üniversitemiz İle Sports International Firması Arasında Mesleki İşbirliği Protokolü İmzalandı.

m4

Üniversitemiz ile Sports International Firması arasında mesleki işbirliği protokolü imzalandı. Söz konusu protokole göre iki kuruluş spor alanında çok yönlü işbirlikleri gerçekleştirebilecekler. İlk aşamada Fakültemiz öğretim elemanları tarafından Sports International spor merkezlerinde çalışan eğiticilere 60 saatlik kuramsal ve uygulamalı Personel Trainer (Bireysel Antrenör) eğitimi verilecek, eğitim sonunda başarılı olan adaylara Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nce hazırlanan sertifikalar verilecektir. Bu ve buna benzer eğitimler daha sonra Ankara Üniversitesi ve Sports International tarafından üniversitenin Uzaktan Eğitim Birimi de kullanılarak üçüncü şahıslara da verilebilecek. Yine protokol çerçevesinde Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları Sports Interantional Firmasına danışmanlık hizmeti sunabilecek, Spoarts International Firması Ankara Üniversitesi personeli ve yakınları ile öğrencilerine üyelik ücretlerinde indirimler sağlayacaktır.