Üniversite Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Rektör yardımcılarımız, fakultemizi ziyaret ederek incelemelerde bulunarak Fakülte Dekanımız Sayın Prof. Dr. Semiyha Tuncel’e ve yeni atanan Dekan yardımcılarımıza hayırlı olsun dileklerinde bulunmuşlardır.

Ayrıca, Sayın Rektörümüz Fakültemiz ziyaretinde öğrencimiz, Cimnastikte Avrupa Şampiyonu olan Milli Takımımızın Kaptanı Duygu Doğan’ı da tebrik ederek ödüllerini verdiler.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Ünüvar öncülüğünde fakültemizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Üniversite yönetimimize destekleri için teşekkür ederiz.