Fakültemize Yeni Kayıt Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

1. Yeni Kayıt olan öğrencilerimiz  obs.ankara.edu.tr adresine girdiklerinde sayfada yer alan  Öğrenci Kayıt Formu’nda  istenen bilgileri doldurmaları gerekmektedir. Öğrenci Kayıt Formuna güncel kullandığınız mail adresini ve diğer bilgileri tamamlayınız. Kullanıcı adınız kayıt sırasında almış olduğunuz 2017… başlayan numaradır. Şifreniz ise “Öğrenci Kayıt Formu’nda  sisteminde formda belirttiğiniz mail adresine sistem tarafından otomatik olarak gönderilecektir. Yukarıda belirtilen işlemler tamamladıktan sonra,
  2. UYM 101 Üniversite Yaşamına Uyum”  dersi zorunlu ders olup, Fakültemize bu yıl yerleşen tüm öğrenciler tarafından ders seçimi sırasında seçilmelidir. “UYM 101 Üniversite Yaşamına Uyum”  dersi   online olarak 30 Eylül-2 Ekim 2020 tarihleri arasında üç gün olarak ekampus.ankara.edu.tr üzerinden yapılacaktır. 10.00- 15.00 saatleri arasında devam edecektir. Derse katılım zorunludur. Dersler ekampus.ankara.edu.tr sayfasında OBS kullanıcı adı ve şifresi ile takip edilecektir. Gerek duyulması halinde “UYM 101 Üniversite Yaşamına Uyum” dersi ile ilgili duyuru web sayfamızda duyuru yapılacaktır.
  3. 28 Eylül –  4 Ekim 2020 tarihleri arasında ders kaydı yapıp Danışman onayına göndermeniz gerekmektedir.
  4.