Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023 Vizyon Belgesi doğrultusunda, öğretmenlerimizin mesleki ve kişisel yeterliliklerinin artırılması, eğitim öğretim çalışmalarında ihtiyaç duyacakları noktalarda birikimlerinin güçlendirilmesi ve 21. yy. becerilerine sahip öğretmenler olarak gelişmelerine imkan sağlanmasına yönelik olarak hazırlanan “Başkent Öğretmen Atölyeleri Projesi” kapsamında Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Recep Sürhat MÜNİROĞLU Ankara Keçiören Etlik Anadolu Lisesinde “Yetenek Seçimi ve Yönlendirmenin Arka Yüzü” konu başlığı ile bir sunum yaptı.

Doç.Dr. Recep Sürhat MÜNİROĞLU konuğumuz oldu

19-11-2019