“Spor Bilimleri Fakültesi II. Ek Yerleştirme Kayıt Başarı Sıralaması ve Kayıt Duyurusu”

“Spor Bilimleri Fakültesi II. Ek Yerleştirme Kayıt Başarı Sıralaması” için tıklayınız…

İKİNCİ EK YERLEŞTİRME KAYIT DUYURUSU !

•  II. EK YERLEŞTİRME ASIL KAYIT İŞLEMLERİ 23 EYLÜL 2019 PAZARTESİ GÜNÜ 10.00 – 16.00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.
  • II. EK YERLEŞTİRME ASIL KAYIT İŞLEMLERİ SONRASI BOŞ KALAN KONTENJANLARA YEDEK LİSTESİNDEN KAYIT YAPILACAKTIR.
  •  BOŞ KALAN KONTENJANLAR 23 EYLÜL 2019 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 16.00’da DUYURULACAKTIR.
  •  EK YERLEŞTİRME YEDEK KAYITLARI 23 EYLÜL 2019 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 16.00’da YEDEK SIRA NO VE ADAYLARIN II. EK YERLEŞTİRME TERCİH BİLDİRİMİ DÖNEMİNDE BELİRTTİKLERİ TERCİHLERİ DOĞRULTUSUNDA YAPILACAKTIR.
  •  YEDEK KAYIT HAKKI ELDE EDEN ADAYLAR 23 EYLÜL 2019 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 16.00’da AŞAĞIDA BELİRTİLEN KAYIT BÜROSUNDA HAZIR BULUNMAK ZORUNDADIR. BELİRTİLEN GÜN VE SAATTE HAZIR BULUNMAYAN ADAYLAR KAYIT HAKKI ELDE EDEMEZLER.

KAYIT TARİH ve SAATLERİ

Asıllar     : 23 EYLÜL 2019 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10.00 – 16.00 arası

Yedekler : 23 EYLÜL 2019 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 16.00’dan itibaren

KAYIT ADRESİ:

Ankara Üniversitesi Gölbaşı Yerleşkesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Gölbaşı/ANKARA

FAKÜLTEMİZE KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARDAN İSTENİLEN KAYIT BELGELERİ

Aşağıdaki belgeleri eksiksiz olarak teslim etmeniz gerekmektedir.

1. 2019 TYT Sonuç Belgesi’nin iki nüsha bilgisayar çıktısı,
  2. Lise diplomasının aslı ve fotokopisi (veya yeni tarihli mezuniyet belgesi ve fotokopisi), (Belgelerin aslı görüldükten sonra fotokopisi ile kayıt yapılacaktır.)
  3. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasını gösteren kimlik belgesinin aslı ve fotokopisi,
  4. 3,5×4,5 cm boyutlarında biyometrik çekilmiş 6 adet fotoğraf,
  5. Üniversitemize yerleşen öğrenciler, Zorunlu Hazırlık Sınıfından veya Temel Yabancı Dil derslerinden muaf olabilmek için gerekli belgelerini, Ankara Üniversitesi Senatosu tarafından kabul edilen akademik takvimde belirtilen Yabancı Dil Düzey Belirleme/Yeterlik ve Muafiyet Sınavlarından önce Yabancı Diller Yüksekokulu’na teslim etmek zorundadır (Ulusal/uluslararası sınavlar ve bu sınavlardan elde edilen puanların Yabancı Diller Yüksekokulu Yeterlik Sınavları ile denklikleri www.yabdil.ankara.edu.tr adresinden ilan edilecektir.)
  6. Daha önce herhangi bir yükseköğretim kurumunda öğrenim görüp Üniversitemize yerleşen öğrencilerden muafiyet talebinde bulunacak olanlar not döküm belgeleri ile ders içeriklerini gösterir onaylı belgelerini 23 Eylül 2019 tarihinde Fakülte/Konservatuvar/Yüksekokul Dekanlığı/Müdürlüğü Öğrenci İşleri Bürosu’na teslim etmelidirler. Belirtilen tarihe kadar getirilmeyen belgeler muafiyet için dikkate alınmayacaktır.

ÖNEMLİ UYARI

•  Eksik belge ile kayıt yapılmayacaktır.
  •  Posta yoluyla kayıt yapılmayacaktır.
  •  Kayıt için belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
  •  Diplomanızın aslı dosyanızda bulundurulmak üzere alınacağından, kayıt için teslim etmeden önce onaylı örneğini almanızı ve saklamanızı öneririz.