Fakültemiz Öğrencilerinin de Sporcusu Olduğu Goalball Erkek Milli Takımı Bir İlki Başarmıştır.

Ankara Üniversitesi  Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Hüseyin Alkan ve Tekin Okan Düzgün’ün de sporcu olarak katıldığı Goalball Erkek Milli Takımı Tokyo Paralimpik oyunları kotası alarak Takım sporlarında Cumhuriyet tarihinde bir ilki başarmış, üçüncü kez üstüste  olimpik ve Paralimpik Oyunlarına katılma  hakkı elde etmiştir.

Amerika’nın Indiana eyaletinin Fort wayne şehrinde düzenlenen Dünya ipsa  Paralimpik oyunları   Kota mücadelesinde, 14 dünya takımının katıldığı bu önemli turnuvada ikinci olarak, Tokyo Paralimpik oyunları kotası aldı.

Goalball Milli Takımımızı ve Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.