2019-2020 Eğitim-öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı Kataloğuna Ulaşmak İçin Lütfen Tıklayınız!..

Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2019-2020 Özel Yetenek Sınavı Başvuru Kılavuzuna Ulaşmak İçin BAKINIZ!..

Kılavuzda yer alan bilgileri öncelikle dikkatlice okuyunuz, kılavuz hakkında ekstra herhangi bir bilgi verilmeyecektir!..

Özel Yetenek Sınavı Giriş başvurunuzu BU BAĞLANTIDAN yapabilirsiniz!

Klavuz da yer alan bilgiler haricinde bilgi edinmek gerekiyorsa  “Yetenek Sınavı Giriş Başvuru Komisyonunu  arayınız!..

İletişim: (0312) 600 01 00 – 06  Dahili Numara: 1629

Engelli Öğrenci Kontenjanından Fakültemize Özel Yetenek Sınavına Giriş Başvurusu Yapanların Dikkatine!..

“Fakültemize Engelli Öğrenci Kontenjanından Özel Yetenek Sınavına Giriş Başvurusu yapanların Sistemdeki Randevu Gün ve Saati Ne Olursa Olsun Başvurusu kabul edilen adayların mülakatları 1 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 13.00’da Fakültemizde yapılacaktır.