Gölbaşı İlçesinde görev yapan öğretmenlere “Beden Eğitimi ve Oyun Dersi Öğretim Programı” kapsamında eğitim verildi.

Gölbaşı Kaymakamlığı,Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi arasında devam eden işbirliği çerçevesinde, ilçemiz resmi ilkokullarında görev yapan öğretmenlere yönelik yapılacak eğitimlerin ilki olan değerler eğitimi Gündüz Alp İlkokulunda gerçekleştirilmiştir. “Değerler Eğitimi” konulu hizmet içi eğitim Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Semiyha TUNCEL tarafından verilmiştir.

“Beden Eğitimi ve Oyun Dersi Öğretim Programı” kapsamında planlanan eğitimlerin açılış konuşmaları Gölbaşı İlçe Kaymakamı  Tülay BAYDAR BİLGİHAN ve Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Sayın Mitat KOZ tarafından yapılmıştır.